Ik ben wandel- of natuurcoach

 

Beste belangstellende in Wandel- & Natuurcoaching,

zeker, in de aanhef is Natuurcoaching toegevoegd. Een term die voor velen al een aansprekend onderdeel van het werk is, voor sommige zal het een welkome aanvulling zijn.

Sinds 2012 wordt jaarlijks de Nationale WandelCoachDag (NWCD) georganiseerd. Al honderden wandelcoaches hebben hier aan deelgenomen en gezorgd dat deze beroepsgroep bij een breder publiek bekend(er) is geworden.

De volgende NWCD wordt gehouden op zaterdag 26 mei 2018. In Nederland en België zijn we dan weer te zien en horen, liefst in het hele land.

Bij deze nodigen wij je uit om op die 26ste mei jezelf en Wandel- & Natuurcoaching extra in het licht te zetten. Ook dit jaar weer in hetzelfde weekend als Fête de la Nature. Een extra platform om onze activiteiten over het voetlicht te brengen.

Meld je HIER aan en doe mee om Wandel- & Natuurcoaching nog meer op de kaart te zetten!

171206 nieuwe foto Welkom page site-8 reserve

 

 

 

 

 

DOEL Nationale WandelCoachDag:

Het doel van de NWCD is om een breder publiek kennis te laten maken met en te laten ervaren wat deze inspirerende en helende vorm van coaching inhoudt.

De behoefte aan buiten, aan bewegen, aan reflectie, aan lucht & aan gezondheid is momenteel groter dan ooit. Groen groeit…

Laten wij er samen voor zorgen dat we ons als coaches zichtbaar maken zodat we nog beter gezien worden. Al die jaren hebben de deelnemende coaches op die dag gratis activiteiten aangeboden. Gratis maar niet vrijblijvend. Wij laten het aan jou als coach over hoe je hier deze dag mee omgaat.

Als NWCD kunnen wij niet zónder jullie enthousiasme en inbreng. Ons doel voor 2018 is ambitieus, nl. 100 deelnemende coaches. En jazeker, deze NWCD en de aanloop er naar toe is ook vruchtbaar voor een sterkere verbinding tussen de deelnemende coaches. Delen met, leren van en samen bij elkaar.

Het team van de NWCD bestaat, nadat onze mede-initiatiefneemster Corrie Reijngoud vorig jaar gestopt is, uit 2 personen nl. Will van Zoggel en Willem Cammel.

Onze aanpak is nog steeds herkenbaar aan ons frisse logo en zo staan we er nu ook in: ‘Fris en Energiek’. Klaar voor de aftrap en op weg naar 26 mei 2018. Met als eerste zichtbare halte de 1ste workshop van 9 februari 2018.

Voor het derde jaar op een rij wordt er een ‘buitenstaander’ aangetrokken, die vanuit zijn of haar visie een toevoeging kan zijn op wie je bent of wat je doet. Na de workshops ‘Vertrouwen binnen je Ondernemerschap 2017’ en de ‘9+ klantenervaring in 2016’, hebben we voor 2018 een therapeute gevonden om deze 1ste workshop te verzorgen. Zij combineert oefeningen met elementen uit de natuur en Do-in yoga. (Do-in betekent ‘de weg naar binnen’; wij zijn die ochtend buiten!)

 

171206 nieuwe foto Welkom page site-4

 

 

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten inzake het 2018 Totaal-Pakket?

  • 2 gratis workshops ter voorbereiding: de 1ste op vrijdag 9 februari en de 2de op vrijdag 6 april, beiden in Doorn
  • Workshop 9 februari: De ochtendworkshop wordt verzorgd door therapeute Jitske Dijkstra: ‘Zonder inspiratie geen creatie’. Over hoe je eigen creatiekracht kunt ontwikkelen. Gebaseerd op de 5 elementen. Deze workshop is gebaseerd op het element water. Tevens tijdens de ochtend Do-in oefeningen. De middagworkshop wordt verzorgd door wandelcoach Annemiek van der Niet: ‘Wandelen op eigen wijze!’ Een workshop met stem en creativiteit.
  • Workshop 6 april: De ochtendworkshop, verzorgd door wandelcoach Will van Zoggel,  heeft de titel: ‘Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid als wandelcoach?’                                De middagworkshop, verzorgd door wandelcoach Sabine Jansen, heeft de titel: ‘Work-Outside’, lekker buiten in beweging.’
  • NIEUW: De 2de workshop wordt herhaald in België op 13 april 2018 (locatie volgt; voldoende deelname gewenst)
  • berichten op Social Media (Twitter en Facebook) over jouw deelname aan de #NWCD18
  • een verbeterde website nationalewandelcoachdag.nl
  • afgeschermde inlog op de website van de NWCD voor het downloaden van rechtenvrij promotiemateriaal en foto’s
  • een actief landelijk PR beleid om dat landelijke podium te bereiken (o.a. afgelopen jaar 2 coaches op regionale zenders + de NWCD op radio 1)
  • een actief regionaal beleid om de regionale publiciteit te voeden om het beoogde publiek te blijven prikkelen
  • de mogelijkheid om als eerdere deelnemer een persoonlijke ervaring op onze site te vermelden

Het inschrijfgeld voor het hele hierboven genoemde ‘pakket 2018’ hebben we vastgesteld op 49,50 euro (incl. BTW). Een eventuele 2de persoon uit dezelfde organisatie betaalt 41,50 euro (incl. BTW).

Je kunt je HIER aanmelden voor de NWCD 2018. Zet deze stap en laat zien dat jij er ook bij wilt zijn.

We hebben alle vertrouwen in een plezierige en succesvolle dag.

Wandel- & Natuurcoaching zit in de lift. Nog steeds, steeds meer…

 

Natuurlijke en warme groet,

Team Nationale WandelCoachDag

 

Will van Zoggel & Willem Cammel

 

Email: nationalewandelcoachdag@gmail.com