Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Anti-stress wandeling met inzicht in jouw stress

25 mei : 10:00 - 12:00

Gratis

Heb jij behoefte om tijdens de Nationale WandelCoachDag op 25 mei even stoom af te laten, om tijd te nemen, om jouw hoofd eindelijk eens tot rust te brengen? Kortom, om duidelijk jouw stress te minderen?

Speciaal hiervoor heb ik voor jou een anti-stress wandeling in de prachtige natuur in en rond het Kluisbos. We wandelen 2 uurtjes met elkaar in de prachtige natuur.

Dit alleen al zal jou een goed gevoel geven. Maar, er is meer…

rust in jouw hoofd

 

 

 

 

 

Stress minderen, iets wat we allemaal willen, toch? Als wandelcoach ga ik rustig en samen met jou op zoek naar jouw stresssituatie. Wat is jouw stress, waarom heb je stress en vooral: wat kan je eraan doen?  Hoe kan je bewust omgaan met jouw stress en hoe kan je stress verminderen, zowel in jouw werksituatie als privé.

Ik ga samen met jou stap voor stap jouw stress naar beneden halen en jou in de plaats een aantal inzichten geven zodat jij jouw stress op een positieve manier kan benaderen en aanpakken.

Wat krijg je terug? Rust in jouw hoofd en in jouw lichaam, een fantastisch gevoel tijdens onze wandeling en nog lang erna. Een gevoel zoals je ontwaakt na een mooie droom: ontspannen, licht, sprankelend en vol energie.

Opgelet: jouw omgeving kan jou vragen waarom je er zo goed en ontspannen uitziet, en dit krijg je allemaal dankzij onze wandelcoachsessie, speciaal om jouw stress te minderen.

ontspannen gevoel

Wil jij terug rust, een ontspannen gevoel en ondersteuning?

Boek  jouw anti-stress wandeling van 2 uurtjes via deze link en doe jezelf dit cadeau.

Opgelet! Stress kan ook positief zijn en is dit ook in vele gevallen. Maar, heb je dagelijks last van stress, voel je dagelijks dat dit letterlijk aan je knaagt, die stress die wil je natuurlijk wel minderen en van die stress wil je vanaf.

De anti-stress wandeling is tijdens de Nationale WandelCoachDag volledig gratis maar, je moet je wel op voorhand inschrijven. Dat kan via deze link.

 

Tot binnenkort,

Luc.

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Website:
www.blad-veer.be

Locatie

Parking Boswachtershuisje
Fazantendreef 3
Kluisbergen, 9690 België

Organisator

Luc Mastelinck blad-veer
Telefoon:
+32497319152
E-mail:
luc@blad-veer.be
Website:
www.blad-veer.be