Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mindfulness wandeling

25 mei : 09:00 - 10:00

Gratis

Van stress naar Mindfulness

We zijn druk, drukker, drukst. Een goede balans in ons leven blijkt vaak lastig met alle ballen die we in de lucht proberen te houden, in ons werk- en privé leven. Soms staan we de hele dag AAN, kunnen we de UIT knop niet meer vinden en ontstaan er stress- of burn-out klachten.

Mindfulness is een succesvolle methode om op een eenvoudige manier met stress om te leren gaan. Mindfulness is praktisch toepasbaar in het dagelijkse leven. De basis is AANDACHT geven aan het enige moment wat we hebben het NU.

Er is geen heerlijke plek om Mindfulness te beoefenen dan in het groen. Als stresscounselor en wandelcoach zal ik een beperkt aantal mensen meenemen op deze wandeling in de natuur.

We gaan oefenen om onze automatische piloot af en toe te verlaten en onze zintuigen te openen voor alles wat we tegen komen onderweg. Kom zelf stappen zetten naar meer aandacht, ontspanning en geluk in je leven!

Je kunt wachten tot de stress afzwakt, maar je kunt ook leren te dansen in de regen. 

Ik hoop je te ontmoeten op je wandelschoenen om 9 uur op de Parkeerplaats van Staatsbosbeheer, Noordeindseweg 70, Delfgauw.

Je kunt je nu al aanmelden via info@elmiecoaching.nl  www.elmiecoaching.nl

Locatie

Parkeerplaats Staatsbosbeheer, Bieslandse bos
Noordeindseweg 70
Delfgauw, Zuid Holland 2645 BC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-46665354
Website:
www.elmiecoaching.nl

Organisator

Elmiecoaching, Elmie Zandbergen
Telefoon:
06-46665354
E-mail:
info@elmiecoaching.nl
Website:
www.elmiecoaching.nl