Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Natuurlijk omgaan met onrust

25 mei : 10:00 - 12:30

Gratis

Individuele wandelcoaching (45 min.) : “Natuurlijk omgaan met Onrust”

Heb jij dat ook wel eens?

Een gevoel van onrust, je kan er geen woorden aan geven, moeilijk begrijpen, je kan je niet op je werk concentreren, je kan geen oplossing bedenken, stilzitten is moeilijk, piekergedachten steken op…

Onrust ontstaat als indrukken en emoties niet helemaal verwerkt geraken, als je denken en aanvoelen andere signalen geven. Het sluipt vaak langzaam binnen en we zijn er ons dikwijls niet echt bewust van, vaak is die dan opeens weer weg tot we dan opeens Grote Signalen ontvangen. Onrust kan zorgen voor stress en lichamelijke klachten en het niet lekker in je vel voelen.

Natuurlijk omgaan met onrust?

Als wind onrust brengt in het water, de bomen… gaat die weer liggen en keert de rust terug.
Bij ons kan onrust zowel je buitenkant als je binnenkant beroeren. Wanneer gaat de wind bij jou liggen, aan je buitenkant… aan je binnenkant… of blijft die ergens waaien?

“Natuurlijk omgaan met onrust” is leren bewust te worden van je eigen onrust-signalen om er dan op een natuurlijke manier mee om te kunnen gaan. Dit voorkomt ophoping van onrust, het zorgt ervoor dat we minder energie verliezen, het maakt ons krachtiger in moeilijke momenten en geeft ons mogelijkheden om hindernissen anders aan te pakken.

“Natuurlijk omgaan met onrust” is ook: leren wat je kan doen als onrust je leven dreigt over te nemen. Open staan voor nieuwe kansen.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een gratis wandelcoachsessie van 45 min., met Lieve Sebreghts als wandelcoach kun je zelf iets inbrengen dat je onrust bezorgt, of je eigen onrust onderzoeken.

Het is niet enkel praten en wandelen, maar vooral ervaren en stilstaan om jezelf de kans geven nieuwe mogelijkheden te vinden. Je kunt kennismaken met mij, mijn ervaring als wandelcoach en mijn persoonlijke werkwijze om verbinding te leggen tussen denken en voelen via de natuur. Je herkent nieuwe oplossingen zonder dat er veel woorden gebruikt moeten worden.

Wat levert het je op?

  • Je ervaart meer rust.
  • Er is terug ruimte in je hoofd.
  • Je herkent je eigen onrust signalen.
  • Je hebt kennis gemaakt met een natuurlijke manier van omgaan met onrust die je ook nadien nog kan gebruiken.
  • Je hebt een fijne wandeling gemaakt en kennis gemaakt met de kracht van coaching in en met de natuur.
  • en… wie weet, een stukje natuur bij ontdekt!

Praktisch:

Om meer mensen de kans te geven kennis te maken met wandelcoaching, bied ik de wandeling op 25 mei aan onder de vorm van een mini-sessie: een volle 45 min. om te ervaren hoe wandelcoaching je bij de kern brengt en nog verder….

Op 25 mei tijdens de Nationale WandelCoachDag is de wandeling “Natuurlijk omgaan met Onrust” volledig gratis. Je moet wel op voorhand inschrijven. Dat kan via deze Link. Of mail naar info@lise-coaching.be

Breng je liever een ander onderwerp aan voor de wandelcoachsessies? Dat kan ook, meldt dit dan even bij de reservatie. Het aantal plaatsen is beperkt: dus vlug inschrijven als je erbij wil zijn.

In de Namiddag organiseert Lieve met LiSe Coaching een groepswandeling: “Natuurlijk omgaan met Stress” in Westmalle.

Ter info: Een wandelcoaching “Natuurlijk omgaan met Onrust” kan het ganse jaar door geboekt worden en duurt gewoonlijk 1u30. Voor mensen die minder goed ter been zijn of die gebruik maken van een rolstoel, kan de wandeling op maat aangepast worden.

Boek jouw “natuurlijk omgaan met onrust” wandeling van 1.30 uur via deze link en geef jezelf een geschenk!

Locatie

Park Kasteel de Renesse
Lierselei 28
Oostmalle, 2390 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 (0)485.82.45.54
Website:
www.lise-coaching.be

Organisatoren

Lieve Sebreghts
LiSe Coaching