Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Natuurlijk omgaan met Stress

25 mei : 13:30 - 15:30

Gratis

Workshop: “Natuurlijk omgaan met stress”

Heb je last van stress? Is Wel-zijn voor jou belangrijk? Vraag je je af hoe je nu op een natuurlijke manier iets met stress kan doen? Wil jij wel eens kennismaken met de inspirerende en helende kracht van de natuur? 
Dan is deze wandeling iets voor jou!

Tijdens deze groepswandeling leer je hoe de natuur je kan helpen om op een andere manier te kijken naar stress en op een andere, “natuurlijke manier” om te gaan met stress.

Want…

Stress is geen boosdoener! Stress beschermt ons in gevaarlijke omstandigheden: “Stress is een overlevingsreactie van het lichaam. Je spieren zijn gespannen, je bent paraat en klaar voor een van de drie acties: vluchten, vechten of bevriezen en soms is dat van levensbelang.

Maar in het dagelijks leven is zo’n verhoogde paraatheid meestal niet nodig en voortdurend onder stress moeten functioneren, kan heel negatieve gevolgen hebben.

Wat kan je verwachten?

We gaan gedurende 2 uur wandelen, stilstaan, luisteren, oefenen én genieten.

Je maakt kennis met de mogelijkheden en kracht van coaching in en met de natuur en…

Je gaat gegarandeerd naar huis met een andere kijk op stress, een verzameling tips, frisse ideeën, nieuwe inspirerende mogelijkheden hoe je op een andere, natuurlijke manier kan omgaan met stresserende momenten en stress signalen van stress.

Tijdens de Nationale Wandelcoachdag begeleid ik jullie, als wandelcoach, met veel plezier én kostenloos doorheen deze wandeling!

Na de workshop is er voldoende gelegenheid voor het stellen van je individuele vragen.

Inschrijven: De wandeling is gratis, maar vooraf inschrijven is noodzakelijk : info@lise-coaching.be of +32(0)485/82.45.54.

In de voormiddag biedt LiSe coaching gratis individuele wandelcoaching in Oostmalle

Locatie

Natuurdomein Trappistenabdij
Antwerpsesteenweg 487
Westmalle, Antwerpen 2390 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32485824554

Organisatoren

Lieve Sebreghts
LiSe Coaching