Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandel en sta stil

25 mei : 10:00 - 12:00

Na een kop koffie of thee bij zorgboerderij De Buitenplaats aan de zuidwestrand van Arnhem, starten we met enkele losmakingsoefeningen, en gaan dan met het doe-het-zelf- pontje naar de overkant.

We lopen landschapspark Lingezegen in. Hier wenkt de ruimte en waait de wind door je haren. Groen, bloemen, vlinders, wild en minder wild geboomte, plat en soms verhogingen.

Ieder krijgt een kaartje met een vraag wat voor cijfer je jouw leven geeft.
Op aangeven van de deelnemer(s), staan we stil om uit wisselen wat jou raakt aan iets in de natuur en wat met jouw waardering van je leven te maken heeft.

Als vervolg op wat jou raakt krijg je van mij een vervolgkaartje. Dit is erop gericht jouw ervaring uit te diepen of juist naar steunpunten of een alternatief te kijken; naar keuze.

Via een gezamenlijk rustpunt in een boomgaard, en bij regen via een binnen-zit  in Landerij De Park,  wisselen we weer uit en lopen we de laatste 500 m. terug naar ons beginpunt; in de verte de heuvelrug van de Veluwezoom.  Dit deel krijg je hints om een eigen kleine actie voor de komende week te gaan doen.

Groepsgrootte : 2 tot 6 deelnemers. Doe je mee? Laat het even weten ! Dat kan via info@nieuwstap.nl

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
10:00 - 12:00
Website:
https://www.nationalewandelcoachdag.nl/

Locatie

De Buitenplaats
Marasingel 19
Arnhem, Gelderland 6846DX Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0642278888
Website:
https://nieuwstap.nl

Organisator

Marja Hoogwegt
Telefoon:
0642278888
E-mail:
mma.hoogwegt@upcmail.nl
Website:
https://nieuwstap.nl