Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wandelcoaching Rijsterbos

25 mei : 11:00 - 13:00

€20,00

Maak kennis met wandelcoaching in het Rijsterbos in Friesland

De natuur als helende derde…

Emotionele processen worden grotendeels aangestuurd door het onbewuste. In de natuur wordt je onbewuste gestimuleerd tot verbinding met je hulpbronnen.

Met behulp van een coach versterk je deze helende processen voor je mentale welzijn en ontwikkel je veerkracht en vitaliteit.

Het Rijsterbos heeft alles in zich om je een spiegel voor te houden en je bewustzijn te vergroten. In een rustig tempo lopend de helende kracht van de natuur haar werk laten doen is een laagdrempelige wijze om het goede in jezelf en in je leven te laten zijn, en te leren omgaan met moeilijke situaties. 

Wandelcoaching werkt goed bij bijvoorbeeld stress, angst, zingevingsvragen, relationele problematiek, het omgaan met werkgerelateerde problematiek, trauma’s, ziekte en ongezondheid, verlies van een dierbare en rouw in de breedste zin van het woord. 

Maximaal aantal deelnemers is 6 personen

Ik stel het op prijs als je je aanmeldt via janet@vleugelsenzo.nl of via deze link: contactformulier

We beginnen de sessie met een kopje koffie of thee en korte kennismaking en lopen vervolgens in rustig tempo naar het Vredestempeltje voor een moment van bezinning. Vervolgens laat ik je kennismaken met wandelcoaching en wat dat voor jou kan betekenen.

Pas je kleding aan aan de weersomstandigheden en neem een flesje water mee. Sommige mensen nemen ook een notitieblokje mee om ontdekkingen te noteren.

Ik zie je graag! 

Locatie

Restaurant Rijsterbosch
Marderleane 2
Rijs, Friesland 8572 WG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0514-855100
Website:
www.rijsterbosch.nl

Organisator

Janet Willemsma
Telefoon:
06-53981807
E-mail:
janet@vleugelsenzo.nl
Website:
https://vleugelsenzo.nl