Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandeling in de Assebroekse Meersen

25 mei : 08:00 - 10:00

Verhoog je Veerkracht

25 mei : 08:00 – 10:00

Tijdens deze groepswandeling werken we specifiek aan vragen rond veerkracht. Herken je deze vragen: hoe raak ik af van al dat piekeren? Hoe leer ik terug te genieten van wat er wél is? Hoe kan ik beter leren leven met een gemis, verdriet, een hindernis of tegenslag?

Tijdens de Nationale WandelCoachDag op 25 mei laat ik je graag even proeven van de kracht die van het coachen in de natuur uitgaat. Hierbij maken we samen gebruik van de kansen die de natuur aanbiedt om terug te verbinden: met onszelf, met de natuur en met de antwoorden die in ons schuilen. De krachtige ervaring van coachen in de natuur is bijzonder helpend om stappen vooruit te zetten naar een beter functioneren, naar een juiste beslissing, naar een uitweg, naar meer geluk. We doen deze wandeling in groep. Na afloop van de wandeling blijf ik graag nog even beschikbaar om in te gaan  op  eventuele persoonlijke vragen.

Deze wandeling tijdens de Nationale WandelCoachDag is gratis en enkel voor wie zich vooraf inschrijft. Dat kan via het contactformulier op www.dcrconsulting.be

Afspraak op 25 mei om 8.00 uur aan de kerk, Pastoor Verhaegheplein in Ver-Assebroek. Zorg voor aangepaste kledij, de wandeling gaat ook door bij regenweer:-).

Graag tot dan!
Catherine

Hier alvast een voorproefje van de Assebroekse Meersen,  vanuit de lucht:

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
08:00 - 10:00
Website:
www.dcrconsulting.be